Kamers

Al onze kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, de meeste bedden kunnen op verzoek ook als 2 losse bedden worden opgemaakt. En alle kamers hebben AIRCO(+verwarming)!
Elke kamer heeft een grote ingebouwde kledingkast met hang- en legruimte, en een eigen luxe badkamer. Geen van de kamers grenst direct aan een andere kamer, de muren zijn bijna een meter dik en dat biedt maximale privacy.
Schone handdoeken en beddengoed zijn aanwezig en worden vervangen zodra u dat wenst. Wij gaan graag bewust om met water en energie.

Appartement El CorazonAppartment El Corazon is op de eerste verdieping met een eigen entree en een dakterras/chillout met een adembenemend uitzicht op de vallei van Santa Agnes. Er is een dubbel bed en een slaapbank, een keukentje en een eigen luxe badkamer met een ligbad, wastafel, aparte douche en toilet. El Corazon is geschikt voor maximaal 3 personen.


Maxima suiteDe Maxima suite is op de begane grond en heeft een dubbel bed en een slaapbank, een luxe eigen badkamer met ligbad, douche, wastafel en wc. U heeft een eigen entree en de suite heeft een airco. Deze kamer is geschikt voor  maximaal 3 volwassenen of een gezin met 2 jonge kinderen.


De Carino & GuapoDeze 2 kamers zijn ongeveer identiek, beide zijn een ruime 2 persoonskamer op de b.g. met eigen patio & ingang. Kamers hebben allebei een eigen badkamer met bad, douche & wc.

Guapo
* Begane grond, tegenover het zwembad
* Patio met uitzicht op de tuin en eigen ingang
* Twee x 1persoons bed (kan opgemaakt worden als 2 persoonsbed)
* Air conditioning
* Badkamer met wc, douche en bad
* Maximaal 2 personen

Carino
* Begane grond, tegenover het zwembad
* Patio met uitzicht op de tuin
* Tweepersoonsbed (kan opgemaakt worden als 2 x eenpersoonsbed)
* Air conditioning
* Badkamermet wc, douche en bad
* Maximaal 2 personen


CaballeroHeerlijke ruime 2 persoonskamer aan de binnenplaats
* Begane grond
* 2 x eenpersoonsbed (kan opgemaakt worden als tweepersoonsbed)
* Air conditioning
* Badkamer
* Maximaal 2 personen